ImageImageImageImageImage

Hvorfor Opplev?

Ønsker du et år som både er selvutviklende, Jesus-fokusert, samt spennende og gøy! Da er Opplev fordypningen for deg.

Opplev gode fellesskap, opplev turer, opplev norsk natur, opplev storbylivet, opplev kirke og disippelliv, opplev å få gode venner, opplev et år med forandring.

Fordypningen Opplev er utviklende, spennende og kanskje til og med grensesprengende. Opplev handler ikke bare om fjellturer, byliv eller surfing på Stad. Fordypningen kombinerer det beste av spennende opplevelser med bibelfordypning, selvledelse, teambygging, kirke og diakoni.

Velger du Opplev vil du få en stor variasjon i fordypningshverdagen din. Den ene uken drar vi på tur, mens neste uke kan være baristakurs i Oslo for så å ha noen fordypningsfredager i bibel og menighetsarbeid.

Fordi kirken er mer enn en gudstjeneste, ønsker vi å vise flere sider av kirkelivet. Det være seg over en god kopp med egenlaget baristakaffe eller i matutdeling blant byens mest trengende. 

 

Image
Image
Undervisningstemaer for året:

Bibelfordypning
Diakoni
Menighetsarbeid
Selvledelse og selvutvikling
Teambygging

Eksempler på mulige utflukter i løpet av året:

Surfing på Stad 
Riverkajakk i Akerselva
Fjelltur
Barista og kaffe
Klatring
Hengekøyetur i marka
Teambygging i Nordmarka 

 

 

Praksis

Praksisen vil følge en jevn rytme, hvor hensikten med praksisen er at du skal oppleve og utforske noe. Når du blir strukket til å gjøre nye ting vokser også mestringsfølelsen. Og i dette arbeidet dannes du som menneske. 

Fordypningen vil tilby menighetspraksis i Filadelfiakirken eller diakonal praksis i samarbeid med kirkens diakonale praksispartnere. Det er mange valgmuligheter slik at du kan velge akkurat det område du ønsker å vokse og utvikle deg på.

Vi vil også koble med lokale samarbeidspartnere når vi er på turer og utflukter i inn- og utland. Ved å koble oss direkte inn i lokale arbeid, kommer vi mer på innsiden av arbeidet. Dette vil makse praksisopplevelsen!

 
Image
Image
Image
Image
Image
Image

    SØK BIBELSKOLE HER

    Image