Image

Fordelen med kollektiv

Det å bo sammen i bokollektiv fra klassen er noe veldig givende! Det gir en mulighet til å bli kjent på en helt annen måte, man kan jo si at man blir tvunget til å komme mye nærmere relasjonelt med hverandre. Samtidig så er det en fin måte hvor undervisningen blir med hjem som kan føre til at man får enda mer ut av undervisningen gjennom å kunne snakke med andre om det. Tror også det potensielt kan være en mye lettere start i den store byen Oslo for folk som flytter dit for første gang.

 Henrik Angelsen

Image
Image

Flytte til Oslo, men vil ikke bo alene?

Det kan være et stort steg å flytte. Ny by, nye studier, nye mennesker. Som skole ønsker vi å legge til rette for at du skal få en litt lettere overgang til hovedstaden. Kanskje er et år på bibelskole starten på studietilværelsen i Oslo. Kanskje du bare har lyst til å bli kjent med noen nye. Vi vil uansett at du skal kunne bo trygt når du går hos oss.

Leilighetene vi disponerer ligger 400 meter fra skolen. Hver av av dem har fire soverom. Du vil dele rom med en medelev og ha felles kjøkken, stue og bad med resten av kollektivet. Her vil det være mulighet for sosiale kvelder med vafler, brettspill, bønn og lovsang. I tillegg er leilighetene plassert midt i byen med kort vei til alle fasiliteter. Det er matbutikker som er søndagsåpne rett utenfor døren. Det er parker et steinkast unna. Og skulle du ha bruk for en bysykkel, så finner du den også rett utenfor døren.

Leilighetene er fullt møblerte, strøm og internett er inkludert, så her trenger du kun å ta med klær, bibel og deg selv og møte opp for et spennende skoleår på bibelskolen.

Månedsprisen pr elev er 5000-5500 kroner * Strøm og internett er inkludert. Du binder deg til en leiekontrakt for FBO-kollektivet kun for skoleåret.

Leiligheten leies av oss fra august 2024 t.o.m medio juni 2025.

Er dette noe for deg, så huk av "Bibelskole-kollektiv i Frimansgate" i søknaden. Plassene fylles opp fortløpende. Vi har 2 kollektiv med 8 plasser i hver.

* med forbehold om leiepriser. Prisen oppdateres ved inngåelse av leiekontrakt for skoleåret 24/25

Image
Image