Sunniva Naalsund

Hvorfor valgte du å gå et år på tjeneste?
Jeg valgte å gå et år på tjeneste fordi jeg hadde lyst å lære mer om lederskap og hvem jeg er som leder. Jeg hadde gått et år på disippel og følte det var veldig naturlig å gå videre på tjeneste, for å strekke meg enda lenger og fortsette den prosessen som allerede var startet i meg.

Hva er ditt beste minne fra året?
Mitt beste minne fra året må være turene vi var på. Jeg hadde fordypning innenfor utadrettet misjon, og fikk reise på en lengere tur til Kenya, hvor vi ble boende i 4 mnd. Dette er nok ikke bare mitt beste minne fra bibelskolen, men kanskje i livet generelt. Vi var også så heldige å få reise til Filippinene som hel klasse i starten av året, dette var også en helt utrolig opplevelse, som vil sitte dypt lenge!

Et ledertips til en ung leder:
Det er mye visdom i levd liv, og veldig viktig med gode forbilder, men i prosessen av å lære av andre er det enda viktigere å ikke miste seg selv og perspektivet på hvem Gud har skapt DEG til å være.

Noe av det fineste vi har er gode forbilder, og herlighet så mange ganger mine forbilder har reddet meg fra å gjøre dumme valg, ved å sette et godt eksempel for meg. Men grensen mellom å strekke seg etter å lære av et forbilde, og å prøve å være helt lik er så tynn. Det er viktig at vi bevarer den vi er skapt til å være i vår egen reise i å bli kjent med Gud og vår tjeneste for han.

Drømmer for fremtiden:
Jeg drømmer om å leve et bevisst liv, hvor jeg ikke tar for gitt en eneste dag eller et eneste menneske på min vei. Jeg ønsker å leve et liv som rommer mange mennesker, landegrenser og kulturer. Jeg drømmer om å vise Guds kjærlighet igjennom relasjoner, helbredende samtaler og bønn. Jeg drømmer om å leve radikalt for Jesus, måtte det forme seg mens jeg går!

Hvorfor tjeneste?
Tjeneste har virkelig vært med å sette retning for mitt liv. Det å ha så mange gode lærere og medelever som ser potensiale i deg og heier deg fram mens du tar steg i tro, er så verdifullt og retningssettende for det som ligger foran. Tjeneste kommer med god undervisning, tett oppfølging og trygge rammer i det du tar dine steg som den lederen du er.