Emma Espelund Bodahl

 

Hvorfor valgte du å gå på Filadelfia bibelskole?
Jeg valgte å gå på Filadelfia bibelskole fordi jeg ønsket å lære mer om troen min og få en bedre forståelse om hvem Gud er. Jeg var veldig i tvil på hva jeg ville etter videregående, og tenkte at et år på bibelskole ville være midt i blinken. Jeg ble introdusert for bibelskolen da jeg snakket med tidligere elever som stod på stand på Skjærgårds festivalen, og da de fortalte om sine personlige erfaringer og hva året betydde for dem ble jeg overbevist om at dette var noe jeg ville være med på.

Hva sitter du igjen med etter et år på bibelskole?
Etter et år på bibelskole sitter jeg igjen med utrolig mye! Gode vennskap, minner for livet og hodet fullt av råbra undervisning! Jeg opplevde at klassen var veldig sammensveiset og at vi fant på mye gøy sammen.

Er det mulig å trekke frem noen høydepunkt?
Hele året på bibelskolen var et stor høydepunkt i seg selv! Nye vennskap, bra undervisning og tur til Kenya er noen av de tingene som gjorde at bibelskoleåret var så bra.

Hvordan har året på bibelskolen vært relevant i hverdagen din nå?
I løpet av året lærte vi mye om oss selv, og om vår relasjon til Gud. Vi lærte mange tips og triks for å bruke tid med Gud i hverdagen og se Han i tingene og menneskene  rundt oss.

Jeg har fortsatt å gå på gudstjenester i Filadelfiakirken etter jeg var ferdig på bibelskolen, og er ofte sammen med flere av mine tidligere klassekamerater. Flere av vennskapene tror jeg vil vare livet ut.

Hvis du vil anbefale noen å ta et år på bibelskole, hva ville du sagt til dem?
Et år på bibelskole er virkelig et år som kan forandre alt! Er du i tvil på hva du skal gjøre videre? Gå et år på FBO!